De Breng Trein rijdt tussen Arnhem en Doetinchem/Winterswijk.

Maandag - vrijdag

Rijdt de Breng trein tot 20.00 uur elke 30 minuten. Samen met de Arriva-trein Arnhem-Winterswijk rijdt dan elke 15 minuten een trein tussen Arnhem-Doetinchem.


’s Avonds na 20.00 uur, op zaterdag, op zondag en op feestdagen

Rijdt de trein van Arriva elke 30 minuten van Arnhem, via Doetinchem, naar Winterswijk.

Bekijk de dienstregeling >>

Tarief

Lees meer over de tarieven, abonnementen en kaartjes op de Breng Trein>>

Toegankelijkheid

De Brengtreinen tussen Arnhem en Doetinchem zijn goed toegankelijk voor reizigers met een lichamelijke beperking. Met een instap gelijk aan de hoogte van het perron. Perrons hebben bijna allemaal voorzieningen om de trein te bereiken met zo weinig mogelijk obstakels. Zo kunnen reizigers met een lichamelijke beperking ook zelfstandig in en uit onze treinen komen. Alle stations (behalve Arnhem Velperpoort) hebben diverse faciliteiten.

Lees meer  in de flyer (pdf)>>

Fiets in de trein

Koop voor 6 euro een Dagkaart Fiets bij de kaartautomaat op het station. Lees meer>>

Rechten bij het reizen met de trein

De Europese Verordening (EG) nr. 1371/2007 geeft reizigers in de trein een aantal rechten en verplichtingen. Spoorwegondernemingen, stationsbeheerders en verkoopmedewerkers moeten ervoor zorgen dat zij handelen naar deze rechten en de reizigers informeren over deze rechten. Dit gaat om zaken als informatieverstrekking, toegankelijkheid van stations en voertuigen (voor gehandicapte reizigers en personen met een beperkte mobiliteit) en schadevergoeding bij vertraging.
De Inspectie Leefomgeving en Transport ziet erop toe dat betrokken ondernemingen zich daaraan houden. Eventuele klachten daarover kun je indienen bij de Inspectie, zie voor de procedure  www.ilent.nl 

Terug Home