Over Breng

Waar je ook heen wilt in de Stadsregio Arnhem Nijmegen, er is één busdienst die je snel, veilig en comfortabel brengt: Breng. Gemakkelijk en herkenbaar. Breng is er voor iedereen. En van Breng kun je méér verwachten.

Breng is voor iedereen.

Klantgericht

Slimme en moderne oplossingen voor onze reizigers en meer innovatie en kwaliteit in dienstverlening. Dat is waar Breng voor staat. Bij Breng draait alles om de reiziger. Daarom kun je rekenen op goede aansluitingen en duidelijke informatie.

Sociaal

De chauffeurs spelen een centrale rol in onze dienstverlening. Zij zorgen voor een veilige en comfortabele reis, voor stiptheid en service. Onze chauffeurs zijn ook het directe aanspreekpunt voor de reizigers.

Betrouwbaar

Breng rijdt met milieuvriendelijke en ruime bussen en regionale treinen. Dit geldt zowel voor de stadsdienstlijnen in Arnhem en Nijmegen als voor de streeklijnen die de kernen in de regio Arnhem Nijmegen verbinden met de grote steden. Dat doen we overdag, maar ook in het weekend en op feestdagen. En bieden dan een alternatief voor de auto. Bijvoorbeeld na een gezellig avondje uit, een etentje of een bioscoopfilm.

Maak kennis met Transdev

Mobiliteitsbedrijf Transdev is actief in het hele land onder diverse merknamen zoals Connexxion, Hermes en Witte Kruis.

Duurzaamheid

Koploper in zero-emission personenvervoer en innovatieve mobiliteitsoplossingen.