De provincies Flevoland, Overijssel en Gelderland hebben onlangs nieuwe OV-reisproducten geïntroduceerd. De nieuwe producten maken het reizen in de daluren goedkoper.

Nieuwe abonnementen

Er zijn vier nieuwe abonnementen:
  • Dal Voordeel Oost: 40% korting behalve in de spitsuren (maandag t/m vrijdag 06.30-09.00 uur; dit product komt in de plaats van het huidige Dalkorting Oost)
  • Altijd Voordeel Oost: 20% korting in de spitsuren (maandag t/m vrijdag 06.30-09.00 uur), 40% korting in de daluren (overige tijden)
  • Dal Vrij Oost: onbeperkt reizen, behalve in de spitsuren (maandag t/m vrijdag 06.30-09.00 uur)
  • Weekend Vrij Oost: onbeperkt reizen in het weekend (vrijdag 18.30 uur t/m maandag 06.30 uur) en op feestdagen (Nieuwjaarsdag, Pasen, Koningsdag, Hemelvaartsdag, Pinksteren, Kerst)

De nieuwe abonnementen zijn geldig op alle buslijnen in de provincies Gelderland (dus ook bij Arriva en Syntus!), Overijssel en Flevoland (excl. stad- en streekdienst Almere en stadsdienst Lelystad). Er is van deze abonnementen ook een variant bus en trein, die is ook geldig op de regionale spoorlijnen Tiel-Arnhem-Winterswijk-Zutphen-Apeldoorn en Zutphen-Oldenzaal (dus NIET bij NS en ook NIET op de spoorlijn Amersfoort – Ede-Wageningen). Reizigers met een persoonlijke OV-chipkaart die recht hebben op 34 % leeftijdskorting (4 t/m 11 jaar; 65 jaar en ouder) hebben met de nieuwe abonnementen dus dubbel voordeel!

Het tijdstip van de reis en het aantal reizen in een week bepaalt het meest aantrekkelijke product. Kijk op www.ervaarhetov.nl/productchecker welk product het beste past. De producten zijn verkrijgbaar in de webshop.

Terug Home