Vitesse bussen

Breng verzorgt tijdens de thuiswedstrijden van Vitesse vervoer voor supporters. Er rijden speciale bussen tussen Arnhem Centraal en het Gelredome vanaf ca. twee uur voor aanvang van het duel tot één uur na het laatste fluitsignaal. 

Alle belangrijke informatie in onderstaand overzicht.

  • Tussen NS Station Arnhem Centraal en GelreDome rijden er zowel voorafgaand aan de wedstrijd als na afloop pendelbussen.
  • Op deze pendelbussen zijn alleen de busvervoerkaart en het speciale € 5,90 kaartje geldig. Andere kaarten zijn niet geldig.
  • De busvervoerkaart is uitsluitend voor houders van een seizoenkaart. De busvervoerkaart is te koop op vitesse.nl/busvervoer. Na aankoop is deze beschikbaar in de Vitesse App; die laat je aan de chauffeur zien. Met deze busvervoerkaart kun je 2 uur voor en 2 uur na de wedstrijd reizen met alle Breng bussen in de regio.
  • Het € 5,90 kaartje is voor bezoekers met een entreeticket voor één wedstrijd. Op vertoon van het entreeticket verkrijgbaar bij de chauffeur. Geldig als dagretour vanaf iedere Breng bushalte in de regio naar het Gelredome v.v. Stap je op Arnhem Centraal in de pendelbus, koop het € 5,90 kaartje dan vooraf bij onze verkoopstand (vlak bij de vertrekhalte).