Nijmegen 65+ abonnement

Voor inwoners van Nijmegen, die 65 jaar of ouder zijn en niet in aanmerking komen voor het Busvoordeel abonnement heeft Breng het Nijmegen 65+ abonnement geïntroduceerd. 
De afgelopen jaren bood de gemeente Nijmegen inwoners van 65 jaar en ouder een busabonnement aan voor € 10,-- per jaar. Dit busabonnement is in 2020 gestopt. Daarvoor in de plaats is het Busvoordeelabonnement gekomen. Deze pas is alleen verkrijgbaar voor inwoners onder een inkomensgrens.

Voor inwoners van Nijmegen, die 65 jaar of ouder zijn en niet in aanmerking komen voor de Busvoordeelpas, heeft Connexxion het Nijmegen 65+ abonnement op de markt gebracht. Voor € 49 per jaar (dat is nog geen € 1 per week!) kunt u op werkdagen na 09.00 uur en in het weekend de hele dag onbeperkt reizen in Nijmegen en omgeving.

Waar geldig?

Het abonnement geldt op alle stads- en streekbussen in de gemeente Nijmegen. Daarnaast ook in de dorpen Alverna, Beek, Bemmel, Berg en Dal, Beuningen, Elst, Erlecom, Ewijk, Groesbeek, Heumen, Kekerdom, Leuth, Malden, Molenhoek, Mook, Nederasselt, Ooij, Overasselt, Weurt, Wijchen en Winssen. Er is één uitzondering: buslijn 58 van de NIAG. Hierop is het abonnement niet geldig.

Het abonnement is te koop voor iedereen die 65 jaar of ouder is. Dus niet alleen inwoners van Nijmegen kunnen hiervan profiteren. Ook inwoners in het geldigheidsgebied (bijv. Groesbeek) die voldoen aan de leeftijdsgrens mogen het abonnement aanschaffen.

Waar te koop?

Het abonnement is te koop bij ons loket in de stationshal van station Nijmegen (ma-vrij 07.00-19.00 uur, zaterdag 09.00-17.00 uur) en via de webshop breng.nl.
Verder kunt u terecht bij onderstaande verkooppunten (bijv. de Primera).

Busvoordeelabonnement (gemeente Nijmegen).
Voor inwoners met een laag inkomen is er een Busvoordeelabonnement vanuit de gemeente Nijmegen. De kosten hiervan zijn lager. Zie de website
www.nijmegen.nl/diensten/uitkering-schulden-laag-inkomen/
busvoordeelabonnement/ voor de voorwaarden van deze regeling.

Voor meer informatie kunt u bellen met het Stip (024 350 20 00) of de gemeente Nijmegen (14 024) op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur.

Bestel het abonnement

Ook interessant

Busvoordeelabonnement

Nijmegenaren met een laag inkomen kunnen voor € 15 per jaar tijdens daluren gebruik maken van de bus in stad en regio.

Dienstregeling Breng bus Regio Arnhem Nijmegen wijzigt niet in december

Op 15 december 2019 gaat de nieuwe dienstregeling in van het Openbaar Vervoer in Nederland.