Op 1 januari 2019 wijzigen de tarieven. Deze worden jaarlijks aangepast in lijn met de inflatie. Dit jaar komt daar de btw-verhoging bovenop. Het btw-tarief voor het openbaar vervoer wordt aangepast van 6% naar 9%. Dit betekent dat de tarieven gemiddeld met ruim 5% worden verhoogd.


Het basistarief voor een reis met de OV-chipkaart wordt € 0,96. Het kilometertarief voor een reis met de OV-chipkaart in de regio Arnhem Nijmegen wordt € 0,168.

Ook het kaartje bij de chauffeur gaat meer kosten. Een ritkaartje kost € 2,30 of een veelvoud daarvan, klik hier voor het overzicht van de tarieven per lijn in Arnhem e.o. en klik hier voor het overzicht van de tarieven per lijn in Nijmegen e.o. Een Kidskaartje kost vanaf 1 januari € 1,10, een dagkaart € 11,50 en een Meermanskaart € 17,50.

Een rit met de nachtbus kost vanaf 1 januari met de OV-chipkaart € 5,35. Een kaartje bij de chauffeur van de nachtbus kost voor een bestemming binnen Arnhem of Nijmegen € 4,30; voor een bestemming in de regio betaal je € 6,40 of € 8,55. Klik hier voor het overzicht van de tarieven voor de nachtbus vanuit Arnhem en klik hier voor het overzicht van de tarieven voor de nachtbus vanuit Nijmegen.

De nieuwe tarieven van de abonnementen en de diverse kortingsproducten zijn terug te vinden in de webshop

Terug Home