Op de Marga Klompélaan in Arnhem wordt groot asfaltonderhoud uitgevoerd. Hierdoor zijn wij genoodzaakt met omleidingen te rijden op de lijnen 4 en 7. Hier vind je per dag de omleidingen voor de twee lijnen.

Vrijdag 28 juli

Vanaf 20.30 uur tot het einde van de dienst van lijn 7. De omleiding van lijn 7 gaat via Groningensingel, Hooghalensingel en Erasmussingel naar eindpunt Rijkerswoerd in beide richtingen.
 

Je vindt de route van lijn 7 tijdens deze dag hier. Lijn 4 rijdt op deze dag de normale route.

Zaterdag 29 juli

Lijn 4 en 7 rijden de normale route ondanks de werkzaamheden. Deze dagen kun je dus gewoon met de twee lijnen rijden zoals je gewend bent.

Zondag 30 juli

De gehele dag lijn 7 dezelfde omleiding als bovenstaand. Lijn 4 rijdt de normale route met behulp van verkeersregelaars. 

Maandag 31 juli t/m vrijdag 4 augustus 

Gedurende de hele dag rijdt lijn 7 tot aan de tijdelijke halte t.h.v. de Volkswagendealer op de Marga Klompelaan in beide richtingen. Vanaf deze tijdelijke halte rijden er gedurende de hele dienstregeling van lijn 7 pendelbusjes van en naar het eindpunt Rijkerswoerd (door de werkzaamheden heen en/of via het naastgelegen fietspad). Lijn 4 rijdt in deze periode(31/7 t/m 4/8) een omleiding via Groningersingel, Burg. Matsersingel, Marga Klompélaan v.v. 

Bekijk hier de volledige route van lijn 7 tijdens deze periode en bekijk hier de volledige route van lijn 4 in deze periode.

Gedurende deze periode van werkzaamheden rijdt lijn 2 zijn normale route (na 20.30 uur en op zondag rijdt lijn 2 niet)

 

Terug Home