Op zaterdag 5 mei (Bevrijdingsdag) rijden de Brengbussen in de regio Arnhem Nijmegen als op zaterdag. Er rijden extra bussen op lijn 352 naar Wageningen voor bezoekers aan het defilé en het Bevrijdingsfestival.

Voor bezoekers aan de Bevrijdingsfeesten in Wageningen heeft Breng een speciaal Bevrijdingsdagretour. De prijs daarvan is € 5,- en geeft recht op een retourreis tussen Arnhem en Wageningen. Het vervoerbewijs is uitsluitend digitaal verkrijgbaar via de website ervaarhetov.nl.

Het kaartje is uiteraard ook geldig vanaf tussengelegen haltes, reizigers kunnen dit speciale Bevrijdingsdagretour gebruiken voor bijvoorbeeld een reis vanuit Oosterbeek naar Wageningen v.v.

Op het busstation Arnhem zijn er 5 mei bij het informatiebusje nog speciale retourtjes verkrijgbaar voor de prijs van € 6,-.

Tijdens het defilé (15.15 – 19.00 uur) rijden de buslijnen 51 en 352 een afwijkende route in Wageningen. Beide lijnen stoppen dan niet bij de halte Arboretumlaan.

Na afloop van het Bevrijdingsfestival vertrekt om 0.45 uur de laatste bus van lijn 352 naar Arnhem vanaf het busstation Wageningen.

Terug Home