Van maandag 23 oktober t/m vrijdag 17 november a.s. zijn er wegwerkzaamheden aan de Nijmeegsebaan tussen Nijmegen en Groesbeek. Dit heeft gevolgen voor de Breng buslijnen 3 en 5.

Lijn 3 Oosterhout – Nijmegen Afrikamuseum v.v.

Gedurende vier weken vervallen de haltes De Thermen/MMK, GGZ/Nim en Sionsweg.

Lijn 5 Beuningen – Nijmegen – Groesbeek De Horst / Groesbeek Breedeweg v.v.

Gedurende deze periode geldt er op maandag t/m vrijdag na 20.00 uur een aangepaste route (behalve op 25, 26 en 27 oktober, dan rijdt lijn 5 na 20.00 uur de normale route). Lijn 5 gaat dan vanaf Nijmegen via Berg en Dal naar Groesbeek. In Groesbeek rijdt lijn 5 tot de halte Zuidmolen, deze halte is het eind- en beginpunt van lijn 5. Reizigers van/naar Breedeweg en De Horst kunnen gebruik maken van een pendelbus Groesbeek Zuidmolen – Groesbeek Breedeweg/De Horst v.v. 


De haltes Panovenlaan, Sionsweg, Dekkerswald, Werkenrode, Stekkenberg en Nieuweweg vervallen op de avonden dat lijn 5 deze aangepaste route rijdt. Reizigers van/naar de haltes Dekkerswald en Werkenrode reizen dan met een gratis pendelbus naar Groesbeek en stappen daar over op lijn 5 v.v. Op zaterdag en zondag geldt er voor lijn 5 de normale dienstregeling. 

Let op: de bussen van Groesbeek naar Nijmegen vertrekken circa 5 minuten eerder van de haltes Zuidmolen, Centrum en De Oude Molen.

Hier vind je de dienstregeling van de pendelbussen voor lijn 5.

Terug Home