Vervoerbewijzen Breng trein

Je kan in de Breng trein reizen met saldo of abonnement op een OV-chipkaart, op rekening met je OV-chipkaart of met een eenmalige chipkaart.

Saldo

Je vindt op alle Breng-stations oplaadautomaten waar je saldo op je OV-chipkaart kunt laden. Je moet minimaal € 20,- op je OV-chipkaart hebben staan om met een Breng-trein te kunnen reizen.

Kaartjes

Andere vervoerders

De volgende abonnementen en kortingskaarten kun je ook gebruiken op de Breng-trein:
 • Studentenreisproduct
 • OV-jaarabonnement
 • NS-abonnementen Altijd Vrij, Dal Vrij en Weekend Vrij
  Let op: zorg dat je minimaal € 10,- op je OV-chipkaart hebt staan. Bij negatief saldo herkent de OV-chipkaart apparatuur op de Breng-trein het abonnement niet.
 • NS-kortingskaarten Dal Voordeel en Altijd Voordeel
  Deze geven ook korting voor de Breng-trein.
 • NS-abonnement Traject Vrij
  Je kan een Traject Vrij aanschaffen voor een traject op de Breng-trein maar ook voor een traject vanaf een Breng-station naar een NS-station.
 • Dagkaarten van acties bij onder andere HEMA, Kruidvat en AH

Reizen op rekening

Wil je liever achteraf betalen? Met de NS-Business Card (zakelijk) en NS Flex (particulier) is dat mogelijk. Beiden betaalmiddelen zijn geldig op de Breng-trein.

Eenmalige chipkaart

Je kan ook reizen met een eenmalige chipkaart. Je betaalt hiervoor het volle tarief plus een toeslag van € 1,-. De eenmalige chipkaart is verkrijgbaar via de NS-kaartautomaat op alle stations van dit traject.

E-ticket

E-tickets zijn te koop op de website van NS. Het tarief is afhankelijk van de afstand. Vul je begin- en eindstation in en koop je E-ticket. Je kunt het E-ticket van NS uitprinten of direct laden op je mobiel. Een E-ticket is alleen geldig in combinatie met een geldig legitimatiebewijs.

Ook interessant

In- en uitchecken Breng trein

Vergeet niet altijd in- en uit te checken! Ook voor abonnementhouders.