Nijmeegse Vierdaagse bussen

In juli vindt in Nijmegen weer de jaarlijkse Vierdaagse plaats. Tijdens dit evenement rijdt Breng speciale Vroegbussen vanuit de regio Arnhem Nijmegen om wandelaars op tijd aan de start te krijgen. Voor de feestvierders rijdt Breng speciale nachtbussen naar diverse bestemmingen in de regio Arnhem Nijmegen zodat je veilig naar huis kunt.

Vroegbussen

Op tijd aan de start

Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse brengen wij je graag snel en ontspannen naar de start. Daarom rijden er voor alle wandelaars van dinsdag 16 juli tot en met vrijdag 19 juli 2019 speciale Vroegbussen.

Vervoerbewijs

Voor deze Vroegbussen heb je een speciaal vervoerbewijs nodig: de Blarenpas. Alle andere vervoerbewijzen zijn niet geldig; ook de OV-chipkaart is niet geldig op de Vroegbussen. De Blarenpas is ook te gebruiken op de bussen van de reguliere dienstregeling tot en met vrijdag 20 juli 2018, maar niet op de Nachtbussen 602 t/m 685.

Wat kost de Blarenpas?

De tarieven in 2019:

  • 1 ster € 20,-
  • 2 ster € 32,-
  • 3 ster € 46,-
Het tarief is afhankelijk van de afstand tussen je verblijfplaats en het startpunt van de Vierdaagse.

Voorbeeld: Je verblijft op camping De Oude Molen in Groesbeek. Je betaalt dan € 32,-. Informeer bij het verkooppersoneel welke sterwaarde je nodig hebt of kijk op breng.nl.

Waar te koop?

De Blarenpas koop je bij:

  • De informatiestand van Breng op de Wedren, waar je jouw startbewijs ophaalt
  • Op de meeste vierdaagsecampings in de regio
  • Op alle dagen (behalve zondag) bij het Breng loket in de stationshal van Nijmegen, schuin tegenover de Bruna.

Nachtbussen

’s Nachts weer veilig naar huis

Tijdens de Nijmeegse Vierdaagsefeesten brengen we je ’s nachts graag snel en veilig naar huis. Daarom rijden er vanaf de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 juli tot en met de nacht van vrijdag 19 op zaterdag 20 juli 2019 speciale Nachtbussen. De normale Nachtbussen rijden niet in de nacht van 13 op 14 juli en in de nacht van 19 op 20 juli.

Vervoerbewijs

Op de speciale Nachtbus betaal je met OV-chipkaart of je koopt het speciale Nachtbuskaartje, andere vervoerbewijzen zijn niet geldig. Het nachtbuskaartje koop je voordat je instapt bij het verkooppunt op het busstation. Dit kaartje kost € 6,50 of € 8,50 afhankelijk van je bestemming en betalen kan daar met contant geld, bankpas of creditcard. Met je OV-chipkaart betaal je een vast tarief van € 5,35, ongeacht de afstand.