Voordelig reizen met de Breng bus

28-06-2021
Erop uit met de bus? Dan hebben we een aantal aantrekkelijke reismogelijkheden voor je in de aanbieding. Voordelig op reis met de bus of met bus en regionale trein in de zomer! Je bent van harte welkom!  

Onze voordeelaanbiedingen:

Summersale
Op 1 juli start de actie Summersale. Op de website ervaarhetov.nl/summersale kun je in de maanden juli en augustus voordelige e-tickets kopen waarmee je een hele dag op reis kunt:
  • Dagkaart bus OV Oost € 6,-; geldig op alle bussen in Gelderland (behalve NIAG buslijn 58 Nijmegen-Kleve), Overijssel en Flevoland. Niet geldig op de buurtbus.
  • Dagkaart bus en regionale trein OV Oost € 10,-; geldig op alle bussen en regionale treinen (Arriva, Breng, Blauwnet, Valleilijn; NIET geldig bij NS!) in Gelderland, Overijssel en Flevoland. Ook deze is niet geldig op NIAG buslijn 58 Nijmegen-Kleve en ook niet op de buurtbus.
  • Kidskaart bus en regionale trein OV Oost € 1,-; voor kinderen van 4 t/m 11 jaar die samenreizen met minimaal één volwassene. Geldigheid gelijk aan Dagkaart bus en regionale trein.
Kijk voor meer informatie op ervaarhetov.nl/summersale.

Voordelige dagkaart bij de buschauffeur
De buschauffeur van de Breng bus verkoopt in de maanden juli en augustus de Dagkaart en de Meermanskaart met korting!
  • Dagkaart bus OV Oost € 6,- (in plaats van € 12!); geldig voor een dag onbeperkt reizen door één persoon op alle bussen in Gelderland (behalve NIAG buslijn 58 Nijmegen-Kleve), Overijssel en Flevoland. Niet geldig op de buurtbus,
  • Meermanskaart bus OV Oost € 10,- (i.p.v. € 18,-!); geldig voor een dag onbeperkt reizen door max. twee volwassenen en vier kinderen van 4 t/m 11 jaar op alle bussen in Gelderland (behalve NIAG buslijn 58 Nijmegen-Kleve), Overijssel en Flevoland. Niet geldig op de buurtbus.
Deze kaarten koop je gewoon bij de chauffeur op de bus. Betalen alleen met pinpas of credit card, niet met contant geld.

Meerreizen Bundel (te koop vanaf 12 juli in de webshop breng.nl)
Voor de Meerreizen Bundel heb je een OV-chipkaart nodig. Dat mag zowel een persoonlijke als een anonieme OV-chipkaart zijn. Je koopt 10 ritten voor € 15,00, een rit kost dan maar € 1,50!!! Overstappen kan, als je dat binnen 90 minuten doet kost dat niets extra (wel uitchecken als je uitstapt en inchecken in de bus waar je op overstapt!). Op werkdagen vanaf 09.00 uur. De Meerreizen Bundel kun je zelfs t/m 31 december 2021 gebruiken op de Breng bussen in de regio Arnhem Nijmegen en op diverse Connexxion bussen in Nederland.

Kijk voor meer info t.z.t. in de webshop op breng.nl.