Wijzigingen dienstregeling vanwege coronavirus

Reis alleen met het OV als het noodzakelijk is. Plan je reis vooraf voor een actueel reisadvies en houd deze pagina in de gaten voor updates.

Vakantiedienstregeling.

De Breng bussen rijden de vakantiedienstregeling (zoals die ook geldt in periodes gedurende het schooljaar waarin de scholen zijn gesloten, bijv. tussen Kerst en Oudjaar). Daardoor rijden er op sommige lijnen tussen de spitsuren minder bussen. Op de vertrekstaten bij de halten staat deze dienstregeling in de kolom 'vakantiedienst' (een aantal lijnen kent geen vakantiedienst, kijk dan in de kolom 'maandag t/m vrijdag').

Nachtbussen rijden niet; nachtclubs etc. zijn immers gesloten.

Buurtbus 589/590 Veluwezoom West rijdt, echter uitsluitend op de route Doorwerth-Oosterbeek-Wolfheze v.v. Op maandag t/m vrijdag geldt dan de dienstregeling als op werkdagen (eerste rit Doorwerth Winkelcentrum De Weerd 08.00 uur, daarna ieder uur tot en met 17.00 uur; eerste rit Wolfheze Het Schild 08.30 uur, daarna ieder uur tot en met 17.30 uur).
Op zaterdag rijdt buurtbus 589/590 de normale zaterdag dienstregeling (eerste rit Doorwerth Winkelcentrum De Weerd 10.00 uur, daarna ieder uur tot en met 16.00 uur; eerste rit Wolfheze Het Schild 09.30 uur, daarna ieder uur tot en met 15.30 uur).
De buurtbussen 589/590 rijden nog niet naar Heelsum en Renkum. Diverse halten op die route zijn bereikbaar met de lijnen 51 en 352.

De overige buurtbuslijnen rijden tot nadere aankondiging niet. Op
https://www.breng.nl/nl/onze-routes/vervoersmiddelen/buurtbus staat info over een alternatief met AVAN voor de trajecten waar de buurtbus niet rijdt.

Op lijnen, die wij gemeenschappelijk rijden met andere vervoerbedrijven, kunnen dienstregelingen van elkaar afwijken:
  • Op lijn 99 Nijmegen-Uden v.v. geldt er een aangepaste dienstregeling op maandag t/m vrijdag.
Lijn 99 Nijmegen-Uden ma-vrij (geldig vanaf 30 augustus)
Klik hier voor de dienstregeling


Breng loketten Arnhem CS en Nijmegen CS
Onze balie in Nijmegen is geopend van maandag t/m vrijdag van 07:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 09.00-17.00 uur. De balie in Arnhem is van maandag t/m vrijdag geopend van 07:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag 08:00 uur tot 18:00 uur. Op beide locaties zijn ook ritkaartjes voor in de bus verkrijgbaar.

Breng treinen Arnhem-Doetinchem.
De Breng treinen Arnhem-Doetinchem rijden de normale dienstregeling; samen met Arriva rijdt er dan op werkdagen tot ca. 20.00 uur vier maal per uur een trein tussen Arnhem en Doetinchem v.v.
.