Draag een mondkapje en vermijd drukte. Zorg voor voldoende saldo op je OV-chipkaart of koop vooraf je kaartje.

Wijzigingen dienstregeling vanwege coronavirus

Vanaf juli mag het OV weer door iedereen gebruikt worden. De dienstregeling is weer op het oude niveau, mondkapjes blijven verplicht en de voordeur van de bus blijft gesloten. Plan je reis vooraf voor een actueel reisadvies en houd deze pagina in de gaten voor updates.

Dienstregeling 5 juli

Sinds 5 juli rijden de Breng bussen (volgens planning) de zomerdienst. Op de vertrekstaten bij de halte staat deze in de kolom 'zomerdienst'.

Er gelden twee uitzonderingen:
  • Nachtbussen rijden niet; nachtclubs etc. zijn immers gesloten.
  • Buurtbussen rijden niet; we passen de voertuigen aan om een veilige corona werkplek voor de vrijwilligers te borgen. Daartoe bevoegde instanties moeten deze aanpassing dan ook nog goedkeuren.

Dienstregeling 23 augustus

Vanaf 23 augustus rijden de Breng bussen de dienstregeling zoals die geldt in periodes gedurende het schooljaar waarin de scholen zijn gesloten (bijv. tussen Kerst en Oudjaar); daardoor rijden er op sommige lijnen tussen de spitsuren minder bussen. Op de vertrekstaten bij de halten staat deze dienstregeling in de kolom 'vakantiedienst'. Buurtbussen en nachtbussen rijden tot nader bericht niet.
Op lijnen, die wij gemeenschappelijk rijden met andere vervoerbedrijven, kunnen dienstregelingen van elkaar afwijken. Hieronder een overzicht van de lijnen waar dit van toepassing is en de ritten die daar dan rijden.

Lijn 99 Nijmegen-Uden ma-vrij (geldig vanaf 30 augustus)
Klik hier voor de dienstregeling

Breng loketten Arnhem CS en Nijmegen CS
Onze balie in Nijmegen is geopend van maandag t/m vrijdag van 07:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 09.00-17.00 uur. De balie in Arnhem is van maandag t/m vrijdag geopend van 07:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag 08:00 uur tot 18:00 uur. Op beide locaties zijn ook ritkaartjes voor in de bus verkrijgbaar.

Breng treinen Arnhem-Doetinchem.
De Breng treinen Arnhem-Doetinchem rijden de normale dienstregeling; samen met Arriva rijdt er dan op werkdagen tot ca. 20.00 uur vier maal per uur een trein tussen Arnhem en Doetinchem v.v.
Door werkzaamheden rijden er van 10 t/m 19 augustus bussen in plaats van treinen tussen Arnhem en Zevenaar. Zie https://www.breng.nl/nl/nieuws/bus-in-plaats-van-trein-arnhem-zevenaar