Draag een mondkapje en vermijd drukte. Zorg voor voldoende saldo op je OV-chipkaart of koop vooraf je kaartje.

Wijzigingen dienstregeling vanwege coronavirus

Vanaf juli mag het OV weer door iedereen gebruikt worden. De dienstregeling is weer op het oude niveau, mondkapjes blijven verplicht en de voordeur van de bus blijft gesloten. Plan je reis vooraf voor een actueel reisadvies en houd deze pagina in de gaten voor updates.

Dienstregeling 23 augustus

Sinds 23 augustus rijden de Breng bussen de vakantiedienstregeling (zoals die ook geldt in periodes gedurende het schooljaar waarin de scholen zijn gesloten, bijv. tussen Kerst en Oudjaar). Daardoor rijden er op sommige lijnen tussen de spitsuren minder bussen. Op de vertrekstaten bij de halten staat deze dienstregeling in de kolom 'vakantiedienst' (een aantal lijnen kent geen vakantiedienst, kijk dan in de kolom 'maandag t/m vrijdag').

Nachtbussen rijden vooralsnog niet; nachtclubs etc. zijn immers gesloten. Ook de buurtbussen rijden niet; we passen de voertuigen aan om deze corona proof te maken.

Op lijnen, die wij gemeenschappelijk rijden met andere vervoerbedrijven, kunnen dienstregelingen van elkaar afwijken:
  • Op lijn 83 Nijmegen-Venlo v.v. rijden de bussen vanaf 30 augustus de normale winter dienstregeling zonder beperkingen.
  • Op lijn 99 Nijmegen-Uden v.v. geldt er vanaf 30 augustus een aangepaste dienstregeling op maandag t/m vrijdag.
Lijn 99 Nijmegen-Uden ma-vrij (geldig vanaf 30 augustus)
Klik hier voor de dienstregeling

Routewijziging Nijmegen.
In Nijmegen rijden de buslijnen 58 Kleve-Nijmegen, 82 Millingen aan de Rijn-Nijmegen, 300 Arnhem-Huissen-Nijmegen en 331 Velp Zuid- Arnhem-Elst-Nijmegen vanaf 23 augustus via de singels (niet meer via de Waalkade). Deze lijnen stoppen dan bij de halten Canisiussingel en Nassausingel.

Breng loketten Arnhem CS en Nijmegen CS
Onze balie in Nijmegen is geopend van maandag t/m vrijdag van 07:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 09.00-17.00 uur. De balie in Arnhem is van maandag t/m vrijdag geopend van 07:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag 08:00 uur tot 18:00 uur. Op beide locaties zijn ook ritkaartjes voor in de bus verkrijgbaar.

Breng treinen Arnhem-Doetinchem.
De Breng treinen Arnhem-Doetinchem rijden de normale dienstregeling; samen met Arriva rijdt er dan op werkdagen tot ca. 20.00 uur vier maal per uur een trein tussen Arnhem en Doetinchem v.v.
.