Reis alleen als dat echt nodig is en draag een mondkapje. Zorg voor voldoende saldo op je OV-chipkaart of koop vooraf je kaartje.

Wijzigingen dienstregeling vanwege coronavirus

Vanaf juni is de capaciteit weer verhoogd, zodat mensen met een vitaal beroep of mensen die om een andere reden genoodzaakt zijn om te reizen, het OV kunnen blijven gebruiken. Plan je reis vooraf voor een actueel reisadvies en houd deze pagina in de gaten voor updates.

Dienstregeling vanaf 2 juni

Vanaf 2 juni rijden de Breng bussen op werkdagen de dienstregeling die geldt in periodes gedurende het schooljaar waarin de scholen zijn gesloten (bijv. in de herfst van 18 t/m 24 oktober). Op de vertrekstaten bij de halte staat deze in de kolom 'vakantiedienst'. Op zaterdag rijden de bussen de zaterdagdienst, op zondag de zondagdienst.

Er gelden enkele uitzonderingen:
  • Nachtbussen en scholierenlijnen rijden niet.
  • Er vindt nog overleg plaats met de buurtbussen en de provincie over de datum waarop deze weer gaan rijden, actuele info daarover op deze site.
  • Op enkele lijnen rijden ook bussen van andere vervoerbedrijven. Soms rijden die een andere dienstregeling. Daar waar van toepassing vind je hieronder een overzicht van alle ritten op die lijn; op de niet vermelde dagen rijden deze bussen dezelfde dienstregeling als de Breng bussen.
Lijn 99 Breng/Arriva Nijmegen-Uden
Klik hier voor de dienstregeling op maandag t/m vrijdag


Breng loketten Arnhem CS en Nijmegen CS
Onze balies zijn geopend maandag t/m zaterdag van 09.00-17.00 uur. Daar zijn ook ritkaartjes voor in de bus verkrijgbaar.

Breng treinen Arnhem-Doetinchem.
Sinds 25 mei rijden de Breng treinen weer de normale dienstregeling; samen met Arriva rijdt er dan op werkdagen tot ca. 20.00 uur weer vier maal per uur een trein tussen Arnhem en Doetinchem v.v.
De Breng treinen naar Arnhem vertrekken sinds 25 mei 1 minuut eerder vanaf Doetinchem en Doetinchem De Huet. Enkele treinen krijgen in Arnhem CS een ander aankomst- en vertrekspoor, spoor 9 i.p.v. spoor 6b.

Tarieven/vervoerbewijzen Breng trein
Op 12 mei 2020 stoppen alle treinvervoerders in Nederland tijdelijk met de verkoop van:
  • Samenreiskorting
  • Groepsticket
  • Fietskaart Dal
De reden hiervan is dat deze producten zich niet goed verhouden met een 1,5 meter maatschappij in het openbaar vervoer. Het meenemen van een fiets in de trein is dan niet meer toegestaan, vouwfietsen mogen wel mee.

Deze maatregel is tijdelijk. Zolang de maatregelen van afstand houden gelden in de samenleving, zullen deze aangepaste regels gelden. Aangepaste fietsen die dienen als hulpmiddel zijn van deze regel uitgesloten.