Nieuwe regeling supportersvervoer Vitesse

23-08-2023
Vanaf 3 september (Vitesse – AZ) geldt er een nieuwe regeling voor het vervoer  van supporters naar thuiswedstrijden Vitesse. Het recht op gratis vervoer met een seizoenkaart vervalt. 

De details van de nieuwe regeling

Seizoenkaart
Houders van een seizoenkaart kunnen daarmee niet meer gratis reizen.

Heb je een seizoenkaart en wil je met de bus naar het Gelredome? Koop voor € 34 via vitesse.nl/busvervoer een busvervoerkaart. Na aankoop is deze beschikbaar in de Vitesse App; die laat je aan de chauffeur zien.
Met de busvervoerkaart kun je 2 uur voor en 2 uur na de wedstrijd reizen met alle Breng bussen in de regio.

Entreeticket voor één wedstrijd
Bezoekers met een entreeticket voor één wedstrijd kunnen voor € 5,90 bij de chauffeur een dagretour kopen. Daarmee kun je vanaf iedere Breng bushalte in de regio naar het Gelredome v.v. Stap je op Arnhem Centraal in de pendelbus, koop het kaartje dan vooraf bij onze verkoopstand (vlak bij de vertrekhalte).

Pendelbussen Arnhem Centraal - Gelredome
De pendelbussen Arnhem Centraal – Gelredome v.v. rijden vanaf twee uur voor de wedstrijd tot één uur na het laatste fluitsignaal. Op deze pendelbussen zijn alleen de busvervoerkaart voor seizoenkaart houders en het € 5,90 kaartje geldig. Andere kaarten zijn niet geldig.

Geen rechtstreekse bussen meer vanuit Duiven, Westervoort en Velp
Er rijden geen extra bussen meer vanuit Duiven, Westervoort en Velp rechtstreeks naar het Gelredome v.v. Vanuit Duiven, Westervoort en Velp ga je met de lijnbus naar Arnhem Centraal, daar stap je over op de pendelbussen Arnhem Centraal – Gelredome v.v.

Bereikbaarheid Gelredome vanuit Rijkerswoerd
Vanuit Rijkerswoerd rijden er ook geen extra bussen meer; met lijn 7 kun je nog wel rechtstreeks naar het Gelredome.