Draag tijdens je reis een mondkapje en vermijd drukte.

Dal Vrij Oost Jaar tijdelijk goedkoper!

12-11-2020
Met een Dal Vrij Oost Jaar bus abonnement reis je een jaar lang op werkdagen na 09.00 en in het weekend de gehele dag met 100 % korting. Op alle bussen van Connexxion, Arriva en Keolis/Syntus in de provincies Gelderland, Flevoland en Overijssel. Met een Dal Vrij Oost Jaar bus en trein abonnement geldt die korting ook op de regionale treinen van deze vervoerders in genoemde provincies (NIET geldig op de Valleilijn trein Ede-Wageningen - Amersfoort). 

Tijdelijk 30 % korting

Tijdelijk krijg je zelfs 30 % korting op de aanschafprijs bij aankoop van het Dal Vrij Oost Jaar Bus (€ 378,- i.p.v. € 540,-) en van het Dal Vrij Oost Jaar Bus en Trein (€ 567,- i.p.v. € 810,-). De korting geldt bij een ingangsdatum tussen 16 november en 31 december 2020.

Om technische reden is het niet mogelijk de korting aan te bieden op de websites breng.nl en ovregioijsselmond.nl. Wil je Dal Vrij Oost Jaar met 30 % korting aanschaffen ga dan naar de websites van Arriva (filter op Dal Vrij bij soort abonnement) of Keolis (Bus of Bus en Trein).

Wil je een abonnement met een andere ingangsdatum?

Vanaf 28 december is het weer mogelijk om de abonnementen op onze site aan te schaffen voor een ingangsdatum vanaf 1 januari 2021.