Buurtbussen Breng

03-05-2021
Alle buurtbussen rijden weer (lijn 566 tijdelijk niet via Elten). En, op 7 juni is er weer een nieuwe buurtbus bijgekomen in de regio Arnhem Nijmegen, lijn 569 Malden - Mook/Middelaar!

 

Buurtbussen regio Arnhem-Nijmegen

Buurtbus 569 Malden - Mook/Middelaar
Met buurtbus 569 is Middelaar ook bereikbaar met openbaar vervoer! Vanuit Middelaar snel naar het centrum van Mook en Molenhoek. En met een overstap in Malden ook naar Groesbeek, Berg en Dal en Wijchen.

Maar, dat is nog niet alles! Dankzij lijn 569 reis je vanuit Malden, Heumen, Molenhoek, Mook en Middelaar direct naar treinstation Mook Molenhoek.

De buurtbus 569 rijdt op maandag t/m vrijdag tussen ca. 07.00-18.00 uur eenmaal per uur. Vanuit Malden rijdt lijn 569 via Heumen, Molenhoek, Mook en Plasmolen naar Middelaar v.v.

Klik hier voor een overzicht van de vertrektijden vanaf alle haltes waar buurtbuslijn 569 stopt

Overige buurtbuslijnen regio Arnhem Nijmegen
Alle buurtbussen in de regio Arnhem Nijmegen rijden weer. Met een paar aanpassingen:
  • De buurtbuslijnen 555 Aerdt – Pannerden - Zevenaar v.v. en 560 Herwen - Pannerden - Zevenaar rijden de vakantiedienstregeling.
  • Vanwege de corona regels rijdt lijn 566 Spijk – Zevenaar v.v. voorlopig niet via Elten, de halten Elten Hauberg t/m Babberich Kwartiersdijk komen te vervallen. In plaats daarvan rijdt lijn 566 via Herwen van Lobith naar Babberich v.v.
Buurtbusvereniging Rijnwaarden kan nog vrijwillige chauffeurs gebruiken, meer info op www.buurtbusrijnwaarden.nl.

De dienstregeling tabellen van de buurtbussen zijn op de site op te vragen. Ze zijn ook te vinden op https://www.breng.nl/nl/onze-routes/dienstregeling-en-halte-informatie/lijnennetkaarten-en-lijnfolders#lijnfolder.