Draag een mondkapje en vermijd drukte. Zorg voor voldoende saldo op je OV-chipkaart of koop vooraf je kaartje.

Bus in plaats van trein Arnhem-Zevenaar

05-07-2020
Van 10 tot en met 19 augustus werkt ProRail aan het spoor tussen Arnhem en Zevenaar. Er rijden dan bussen in plaats van treinen tussen Arnhem en Zevenaar.

Snel- en stopbussen Arnhem Centraal - Zevenaar v.v.

Er rijden snelbussen Arnhem Centraal - Zevenaar v.v. (stoppen niet op tussengelegen stations) en stopbussen Arnhem Centraal - Westervoort - Duiven - Zevenaar v.v. In Arnhem vertrekken de bussen vanaf het overdekte busstation (perron K) aan de centrumzijde. Vanaf de andere stations vertrekken de bussen vanaf het voorplein.
De bussen zijn toegankelijk, bijv. voor reizigers met een rolstoel. Het is niet mogelijk om fietsen mee te nemen in de bus. Je dient bij de bushalte in en uit te checken (mobiele palen).

Voor de treinvervangende bussen gelden dezelfde corona regels als in de treinen: mondkapje vanaf 13 jaar, afstand houden, elkaar ruimte gunnen bij in- en uitstappen.

Reizigers van/naar Arnhem Velperpoort reizen via Arnhem en maken tussen Arnhem CS en Arnhem Velperpoort gebruik van de Breng buslijnen 1 of 7. Omdat er ook geen NS treinen rijden tussen Arnhem en Dieren v.v. is Arnhem Velperpoort in deze periode niet per trein bereikbaar.

Klik hier voor de dienstregeling van het treinvervangend busvervoer.

Van Zevenaar naar Winterswijk v.v. rijdt er twee keer per uur een trein. De treinen die op werkdagen overdag tussen Arnhem en Doetinchem v.v. rijden vervallen in deze periode. I.p.v. vier treinen per uur rijden er twee treinen per uur tussen Zevenaar en Doetinchem v.v.

Laatste aansluitingen kunnen we niet garanderen. Vertrek voor de zekerheid eerder en plan vlak voor vertrek je reis in de planners.

Indien de werkzaamheden volgens planning verlopen rijden de treinen 19 augustus vanaf 17.00 uur weer volgens dienstregeling.