Breng organiseerde 'Ik bestuur de bus' dag

Op zaterdag 23 juli gooide Breng haar deuren open in Bemmel voor iedereen die zichzelf achter het stuur van een bus ziet zitten. 

Misschien was je niet in de gelegenheid om naar Bemmel te komen. Maar ben je wel geïnteresseerd om vaker achter het stuur te zitten? Lees dan gauw verder!

Buschauffeur iets voor jou?

In Arnhem en Nijmegen wordt het openbaar vervoer verzorgd door Hermes, sinds jaar en dag de vervoerder in deze regio. Ben je in het bezit van een D-rijbewijs, neem dan direct contact op met Jos Wouters via 06 1431 0783.

Ben je nog niet in bezit van een rijbewijs D? Geen zorgen! Ook dan maken wij graag kennis met je! Een B-rijbewijs is voldoende om bij ons in te stromen in de opleiding. Je treedt in dienst bij Hermes en wij vergoeden jouw opleiding en ook de opleidingsuren! Dit kan ook naast je huidige baan, mocht je dit willen en kunnen combineren, om na afronding van de opleiding in dienst te treden.

Verder bieden wij:

  • Een salaris op basis van CAO Openbaar Vervoer, 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • 24 vakantiedagen, minimaal 17 ATV dagen en 6 compensatiedagen;
  • Urengarantie; jij bepaalt hoeveel uur je in de week wilt werken;
  • Een goede pensioenregeling.

Buschauffeur als bijbaan

Ook als student kun je naast je studie bij ons werken! Wil je meer weten? Stuur dan een e-mail naar recruitmentov@transdev.nl en vraag naar de mogelijkheden.